Лікування ран ока в котів та собак у Львові

Оперативне лікування очних захворювань у вашого улюбленця

Поверхневі рани виявляються з допомогою офтальмоскопу, із застосуванням спеціальних крапель «флуоресцин». Глибокі рани з ушкодженням паренхіми рогівки діагностуються простим оглядом. Цей процес супроводжується інфільтрацією та набряком рогівки, рогівка стає мутною, в ній проростають кровоносні судини. При проникних ранах витікає водяниста волога, іноді випинається райдужка або кришталик; інколи «пропотіває» фібрин і може розвинутись гнійне запалення.

relax-specials

КВАЛІФІКОВАНІ ЛІКАРІ

Наші лікарі - кваліфіковані спеціалісти у сфері надання високоякісної допомоги Вашим улюбленцям

Group 2 (2)

ШИРОКИЙ СПЕКТР ВЕТЕРИНАРНИХ ПОСЛУГ

З усіма послугами Ви можете ознайомитись на нашому сайті

w450h4001385925290Clock

ДОПОМОГА 24/7

Ветеринарна клініка працює цілодобово за адресою м.Львів, вул. Бучми 22

heart (1)

УСПІШНЕ ЛІКУВАННЯ

У нашій клініці є все необхідне для точної діагностики і успішного лікування

Оперативне лікування

Якщо виявляють сторонні предмети, то їх видаляють.

Після введення в наркоз, у тварини з використанням спеціального офтальмологічного обладнання, стороннє тіло видаляється. Око промивають антисептичними розчинами фурациліну, перманганату калію перманганату (1 : 500), 30 % альбуциду.

Питання вибору наркозу

Наркоз в нашій клініці медикаментозний, з дотриманням вимог не тільки снодійного, але й знеболювального ефекту. Після завершення операції тварині вводять антидот – препарат для усунення седативного та анальгезуючого ефектів. Перевагою цього препарату є вихід з наркозу в короткі терміни. Інгаляційний наркоз збільшує вартість операції в рази.

Умови, в яких проводиться операція

Саме оперативне втручання в клініці «Ветмедкомплекс» проводиться в операційній з дотриманням всіх проти епідеміологічних та санітарно–гігієнічних вимог.

Операція проводиться з обов’язковим моніторингом показників тиску, пульсу, насичення киснем крові, електрокардіограми.

Для забезпечення кращого поступлення в організм тварини кисню, використовується кисневий концентратор.

Для уникнення крововтрати використовуємо електрокоагулятор, який дає можливість уникати цього і швидко реагувати на будь – які найменші прояви кровотечі.

Операційний стіл спеціально спроектований для виконання операцій дрібним домашнім тваринам, що дає безпечну  укладку тварини та зручний доступ хірургу до операційного поля, яке має добре освітлення (що є важливим) спеціальною операційною лампою.

Післяопераційний догляд

Після завершення операції тварину переносять в кімнату перетримки післяопераційних тварин, де за ними проводиться моніторинг в ранньому післяопераційному періоді. Тільки після виходу з наркозу тварина передається власникам. Лікар – хірург надає власникам рекомендації щодо подальшого догляду за післяопераційною раною, за самою твариною, та все, що стосується особливостей подальшого годування тварини. Лікар призначає на короткий період антибіотики та знеболюючий препарат. Якщо у вас немає можливості це провести самим, ви можете звернутись в нашу цілодобову клініку в зручний для вас час.

Тільки знання цих особливостей та вміле використання цих знань на практиці дає той бажаний результат, та досягнення мети, яка ставився перед оперативним втручанням.

Записатися на прийом

Ми завжди раді відповісти на усі ваші запитання.